Sticky Toffee Pudding

Min ena lillebror var ju här förra veckan med sin flickvän, och för en gångs skull var jag inte ensam om att ta fram kameran och fota allt möjligt märkligt:

Här förevigas avslutningen på vår kväll på favoritpuben. Med kanske nya favoritefterrätten (det är Crème Brulée som fått konkurrens). Sticky Toffee Pudding. Vi lurar alla som kommer och hälsar på att prova och hittills har ingen varit särskilt begeistrad innan (”jo men ta det, det är liksom en fuktig sockerkaka med kolasås och glass” kanske inte övertygar), men heller har ingen ångrat sig efteråt. Det är galet gott!

Det här måste jag lära mig göra själv till vi flyttar tillbaka till Sverige, för jag vill inte vara utan!

En liten kul parantes. Det tog rätt lång tid då jag bodde här förra gången innan jag fattade att ”pudding” inte nödvändigtvis var en pudding, utan efterrätt i allmänhet. Jag tyckte det var väldigt trist att alltid få frågan ”do you want any pudding” när jag ju inte alls ville ha någon himla pudding, varför skulle sällskapet begränsa mitt val så liksom, att jag tvunget skulle behöva ta en pudding och inte paj…

Efter vår pudding i torsdags gick vi vidare. I ösregnet. Lillebror som glömt sin jacka tog efter lång övertalning min sjal över axlarna, den var ju blommig! Och han är nitton. You do the math… Det blev suddigt, men jag lyckades få till ett bildbevis ändå, sorry brorsan!

Efter sista drinken gick vi hem med ett av månen upplyst nattlondon för ögonen.

Annonser

One response to “Sticky Toffee Pudding

  1. Pingback: Mina Londonfavoriter | Queenstreet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s