Shopping utan barn

Vi har barnvakt en gång i veckan. Vanligtvis går vi på bio, träffar vänner eller går ut och äter. Men sist åkte vi ut till jättegallerian Westfield. De har öppet till 21 och att kvällsshoppa var verkligen en behaglig upplevelse. Ingen stress. Ingen trängsel. Bara strosande och shoppande och sen lite mat på det.

Där finns ju ett gäng olika restauranger. Bland annat kedjan Wahaca som serverar mexikansk mat. Jag är inte sådär till mig över mexikanskt egentligen, men eftersom jag ändå mådde lite illa fick Mats bestämma. Och så bra det blev. Efter godaste alkoholfria drinken, Virgin Mojito (inte sött, bara fräscht), var magen i trim igen och ett lass med tacos, taquitos, gucamole, cevice mm landande på vårt bord och slank snabbt och lätt ner. Rekommenderas varmt!

Vad vi köpte? Ytterligare en present till prinsessan som snart blir två förstås! Ja och så blev jag med lite nya leggings för tiden som kommer och Mats köpte äntligen en väska han sneglat på sen vi var i New York i våras. Finfin!

Annonser

3 responses to “Shopping utan barn

  1. En gång i VECKAN!! Å vad avis jag blev nu. Vi hade en kväll nu i somras och det var nog första gången sen…. äsch, minns inte ens.

  2. Pingback: Wow, vi gör det där man alltid säger att man ska göra, men sen aldrig gör | Queenstreet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s