Egentid

Mats har varit borta en del senaste tiden och kommer fara iväg igen. Så den här helgen har han kvalitetstid med V och jag får lite egentid. Win-win.

Han tog till och med ledigt igår, då jag passade på att göra sådant jag inte hinner (eller tar mig tid till) annars. Jag klippte mig. Tog tunnelbanan till Bond Street. Tog en sväng på Selfridges. Lunch och promenad i Hyde Park. Följt av shopping på en av mina favoritgator, High Street Kensington.

Där är mysigt, betydligt lugnare än mitt i city, och där finns mycket av det som finns i city. T ex hittar man där COS, Urban Outfitters, The Kooples, Dunes, Topshop, Zara, New Look, Uniqlo, GAP, H&M, American Apparel, TK Maxx (en designeroutlet – igår tummade jag på en fantastisk YSL-blåsa – vågade inte prova för man chanshandlar inget för £350 och hoppas det passar när man är smal igen – men hade jag fått på mig den hade kanske önsketänkandet tagit över…), Esprit, Massimo Dutti, Miss Sixty, Jigsaw, Warehouse, Hobbs, Monsoon, Kew, Marks & Spencer, Accessorize, Kurt Geiger, Aldo, Russel & Bromley och Muji.

Går man sen Kensington Church Street upp hittar man LK Bennet, Space NK, Reiss, Neils Yard och M.A.C. Går man den hela vägen upp kommer man till Notting Hill och kan ta en repa på Portobello Road också. En bra runda!

Det blev dock ingen jätteshopping för min del. Jag ville mest insupa atmosfär. Men jag fick med mig ett skärp (såg så fint hos Mia och letade efter hennes på Mango men insåg snart att det hörde till jumpsuiten, och nog för att jag kan ha ett skärp ovanför kulan, men jumpsuit är nog att ta i…) från GAP och en poncho/cape från TK Maxx.

På kvällen var Mats och V hos vänner och åt middag medan jag grät floder till säsongens första Greys Anatomy över en pizza!

Idag är familjen på Legoland medan jag ska starta operation rädda-datorn. Den är nämligen knökfull. Så nu är det dags att ta tag i allt filmmaterial som ligger och tar plats. Det ska redigeras till små hanterbara filmer om högst 5 minuter, de ska ljudläggas och sen ska råmaterialet slängas. Det gör nästan ont i mig att göra det, men vi kommer aldrig titta på det, eller visa det för någon. Däremot om man har fina små kortfilmer så tror jag man både ser på dom själv ibland och kan visa andra utan att de behöver somna på kuppen!

Annonser

2 responses to “Egentid

  1. Pingback: Saker som tar längre tid än man trott | Queenstreet

  2. Pingback: Mina Londonfavoriter | Queenstreet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s