Natural History Museum med en tvååring

Igår tog vi cyklarna och for genom ett London som glödde i höstsolen. Vi tog oss till Natural History Museum för vårt första museibesök med barn. Eller åtminstone för barn. Dottern har ju varit med tidigare, men då mest sovandes i vagn. Eller springandes på stora ytor.

Den här gången var det prio tvååringen. Dinosaurier och uppstoppade djur. Och som hon gillade. Hon tyckte T-Rexen var ”lite läskig mamma” men gillade den ändå. Hon fascinerades av den stora giraffen och hon tryckte hej vilt på alla knappar som fanns. Kort och gott – ett mycket lyckat besök.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Ett tips för dig på resa till London med barn. Museernas fasta utställningar här är dessutom alltid gratis. Ett råd kan vara att försöka gå antingen en vardag eller tidigt på helgen. När vi gick ringlade sig kön nämligen lååååång. Jag har hört från vänner som varit på Natural History Museum med något äldre barn att de också älskar. Man kan gratis låna en ryggsäck, en ”explorer backpack”, fylld bland annat med en aktivitetsbok som jag förstod var uppbyggd lite som en skattjakt.

Annonser

2 responses to “Natural History Museum med en tvååring

  1. Pingback: Vill du med Versace? | Queenstreet

  2. Pingback: Science Museum « Queenstreet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s