Söta nannyn

Dottern har ju barnflicka två förmiddagar i veckan då jag jobbar hemifrån. Dottern älskar henne. Sofie heter barnflickan. När hon kommer springer dottern till dörren och skriker ”Fi”. Sen vänder hon sig snabbt om och säger ”hej då mamma”.

Igår inträffade en smärre katastrof när de var ute. I dotterns vagn har jag en liten börs med småpengar. Lite smått så det finns om de skulle behöva göra något som kostar pengar (sångstunder, lekgrupper mm). Den vill dottern ofta pilla med. Så även igår. Men så tappades den bort. Förtvivlan! Såklart. Dottern la ifrån sig den någonstans. Och den fanns inte att hitta någonstans.

Då gick Sofie och köpte en ny liten börs, la ner småslantar i den och gav dottern. Så himla gulligt. Sen vägrade hon ta emot pengar för den när jag ville betala. ”Nej den får V av mig”. Så idag när de var iväg sprang jag snabbt upp till vinbutiken och köpte en flaska gott, vitt och torrt till henne.

Den får hon inte tacka nej till. Fina nannies är guld värda (och vin :)).

Annonser

2 responses to “Söta nannyn

  1. Camilla Orreving Toniolo

    Ah! Hall hart i henne! Eller, tja… ge henne mycket vin helt enkelt. Vi älskar var ocksa, men hon är tyvärr höggravid sa nu har hon varit här för sista gangen. Och vi har inte hittat nagon ersättare ännu. 😦

  2. Pingback: Dubbelt upp | Queenstreet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s