Farmers Market och gungeligung

Vi har haft en perfekt lördag. En utan några som helst planer. Tog en sväng på byn (som vi kallar vårt lilla centrum för att få det att låta lite mer pittoreskt, haha, fast i ärlighetens namn är det väldigt gulligt), lämnade in kemtvätt, tittade vad loppistanten hade att erbjuda, fönstershoppade. Matade ankorna i parken, gick på Farmers Market och tog en stående lunch och god kaka till efterätt, en sväng i lekparken. Pyssel hemma med fingerfärg, lera och kritor samt lagande av både nallebjörnar, böcker och kläder som behövde nya knappar. Sen fixade Mats en fish pie efter mitt recept (funkade fint nu även på andra försöket) följt av fyrverkerispaning i fönstret, bad och Benny på DVD. Nu lägger Mats dottern och jag kokar te i väntan på att han ska komma ut så vi kan fortsätta vårt Downton-Abbey-maraton.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Annonser

4 responses to “Farmers Market och gungeligung

  1. låter som en absolut underbar dag i London och era liv! det är roligt att ibland gå in och som jag gör, sträckläsa din blogg. får små attacker av längtan till London. Downton är en favorit här också och avnjutes oftast genom svt play med dator på magen i sängen medan mannen nattar Manfred. kram kram Helena

  2. Jag är verkligen helt väck – har Downton Abbey börjat igen?! Fan. Jag missade de två sista avsnitten av första säsongen. Skit.

    Blir nog boxarna sedan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s