Mycket väder

I morse när jag vaknade regnade det. Lite senare övergick det till snö. Sådan där snö som bara är snö i luften, för så fort den träffar marken smälter den. Dottern tyckte det var roligt med snö. Jag tyckte det var sådär. Planen var att åka till Akvariet, men man vet aldrig vad som händer med tunnelbanan i det här landet när det snöar. Och ut i trafiken med buss vill man bara inte.

Så vi tog en förmiddag på ett lokalt köpcenter istället. Bokaffär, leksaksaffär, första frisörbesöket för dottern (vilket kändes som pengar i sjön, klipp-klipp bara längst ner, inte i några ”längder” sen färdigt, tog typ 5 minuter – nu är det jag som köper en bra sax och toppar dotterns hår själv) och lunch.

På väg hem sken solen så att det kändes som att efter en stunds vila hemma blir det nog park istället för bak. Men nu är det grått igen. Så nu laddar vi för godaste russinkakorna.

Det är verkligen så som jag brukar säga. Att London inte har dåligt väder. Utan mycket väder. Paraply, vantar OCH solglasögon är ett måste i väskan året runt…

Annonser

One response to “Mycket väder

  1. Pingback: Klipp klipp | Queenstreet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s