Afternoon Tea, rea & pub

Gårdagen började med välbehövligt slapp. Sen laddade vi för att ta oss an Oxford Street genom afternoon tea i Kensington Palace orangeri. Jag kan verkligen rekommendera att gå dit. Det är andra gången jag är där och det må så vara att där är mest turister, men… Atmosfären är kunglig och lokalen vacker. Deras ”standardte” med en kanna valfritt te och ett trevåningsfat med några smörgåsar, en scones med clotted cream och sylt samt två bakverk går på ca £15. Mycket för lite te kan tyckas, men jämför man med de flådiga hotellen där det också är jättefint att dricka te, är det ett fynd. Där kan det kosta runt £40!

Efter detta hade vi energi nog att gå in på trängsel-och-slit-varuhuset Primark. Brorsan skulle köpa jeans. Jäklar vad galet det är där inne. Men man kan också verkligen fynda om man vill. Jag skulle ju aldrig handla något stickat eller underkläder – bara syntetmaterial, men en trendig blåsa för under £10 är ju aldrig fel. Och brorsans jeans har hållt fint, han handlade sådana sist han var här och hälsade på också. Själv har jag en parkas därifrån som hängt med i snart 10 år! Men man får armbågas (och bli armbågad) för att hitta något…

Vi fortsatte sen och gjorde resten av Oxford Street och hamnade slutligen på Liberty där vi köpte fina glasunderlägg i klassiska Libertymönster och klämde på svindyra klänningar.

Sen var vi rätt slut. In i en taxi och hem till oss där det mumsades vin och snacks innan vi avslutade en härlig familjedag på vår favoritpub. Jag och dottern delade på bästa efterrätten – Sticky Toffee Pudding.

Annonser

One response to “Afternoon Tea, rea & pub

  1. En sån mysig dag ni har haft :). Och det är ju galet så lika du och din bror är, särskilt ögon och mun.

    Kramar ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s