Det oändliga muséet

Fredagsutflykten igår bar återigen till South Kensington och muséerna där. Igår prickade vi av två. Först Science Museum där vi hängde i The Garden igen. Det är en timmesaktivitet ungefär. Efter det har ungarna testat det mesta och föräldrarnas hörsel och tålamod har blivit testat det med! Den här gången hängde dottern mest vid vattenleken:

Efter det gick vi över till Natural History Museum. Deras restaurang utan är toppen. Bra och god mat för stora som små till okej priser. Sedan väntade en tur till dinosaurierna som vanligt:

Efter det valde dottern och kompisen att gå in på den ”mänskliga avdelningen”. Där har vi inte varit tidigare, och det fina med de här jättemuséerna är ju att man kan upptäcka något nytt varje gång. Som den här lätt bisarra jättebebisen:

Sen hittade dottern sin lillebror. Ja hon är för det mesta rätt bestämd över att där är en pojkbebis i mammas mage. Namnet? ”Hej”. Ja, så tycker hon lillebror ska heta!

Himla mysigt att se de här små donnorna trippa runt på muséet hand-i-hand, med en och annan vilpaus mitt på golvet:

Annonser

2 responses to “Det oändliga muséet

  1. Men Hej det är ju annorlunda. Tror inte det blir mer än han i klassen, skolan eller i Sverige som heter så. hihi Det var verkligen myspys igår. Herregud vilken megabebis hahaha. Låg och funderade på hur de tänkte igårkväll. Vi gör en jättebebis så kan man ju se den bättre. hmmm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s