Tre gånger stickat

Jag skrev ju om att downsiza för ett tag sen. Och om att jag efter att ha anammat en-in-en-ut-regeln (för det mesta, ehum…) blivit usel på att impulsshoppa. Mats opponerade sig lite där. Sa att jag ju impulsshoppar loppis och Ebay. Men det tycker jag är en helt annan sak. För det första är det redan mer miljövänligt att handla secondhand, för det andra finns där (oftast) bara en av det där fyndet och då gäller det att snabba sig innan någon annan kniper det. Och på Ebay kan man nog inte prata om impulsshopping, för oj vad jag kollar runt där innan jag budar. Och kan man då klaga när man t ex får hem tre små handstickade koftor till en nyfödd för totalt £6 inklusive frakt?

Vad som däremot känns fel är att ett hantverk går så billigt. Jag har nämnt det tidigare när jag handlat handstickat på Ebay. Kan man ens gå runt på de småpengarna för arbetet och materialet som lagts ner i dessa små koftor?

Annonser

2 responses to “Tre gånger stickat

  1. Syrran fick koftor till din lille på BB i Sverige. Det var tanter i bygden som gillade sticka och behövde mottagare av sina alster…..kan ju vara samma här och inget de direkt lever på. Fina var de!!

  2. Men åh så fina!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s