Ja så var det, vi blidde med ny vagn

Vi har sedan tidigare en dubbelvagn. En Phil & Teds sport som vi är grymmenöjda med. Men. När man ska korta turer till affären eller till parken. När storasyster kan gå eller åka scooter. Eller. När vi utflyktar en hel dag och tar bussen till t ex ett museum och storasyster bara åker vagn dit och hem. Då. Då har jag saknat en vagn där jag kan se lillasyster. Där jag lätt kan plocka i och ur henne. En jag lätt kan styra med en hand när den andra behövs att hålla storasysters dito. Så efter nätter av mobilsurfande under amningsstunderna kom jag fram till att det var en Bee vi skulle ha. En Bugaboo Bee. Och igår kom den. Hembudad från Ebay såklart. Som testkörs i detta nu:

Nu är bara frågan vilken ståbräda vi ska ha. För en sådan tror jag kan vara bra då storasyster blir trött. Bugaboons egen ser ju himla smidig ut, men jag har läst att den är svår att gå med. Och att Lascal Maxi skulle vara bättre. Vet du?

Annonser

One response to “Ja så var det, vi blidde med ny vagn

  1. Älskar vår Bugga (Cameleon)!
    Vi kör ståbräda (bugaboos egen) på den och det är den enda vagn vi använder (storasyster är ca 3,5 år) och lillebror 6 mån. Med brädan nere så måste man gå lite utsträckt i ryggen, en bit längre bak än normalt om du fattar. Tycker inte att det stör, gick ca 4 km med den igår utan problem. Då man kan styra m en han så kan man ju även gå på sidan om vagnen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s