Wedding Weather

Jo så gifte vi oss visst! Hastigt och lustigt och ganska så genomblött. Från att ha varit soligt och vackert väder öppnade sig plötsligt skyarna och släppte ner jordens monsunregn. Har hört att det ska betyda tur med regn på sin bröllopsdag och jösses vad med tur det där ösregnet borde föra med sig i så fall.

20120818-100146.jpg
Bröllopet då. Jo vi hade faktiskt planerat att gifta oss i sommar. Det sa vi då Mats friade i våras. Men så dök New York-flytten upp och vi tänkte att det kunde vara ett härligt minne att gifta sig där, så planerna lades på hyllan.
Tills vi för ett par veckor sen blev varse att jag inte skulle få visum om vi inte var gifta. Mats får, barnen får – men inte jag. Och eftersom vi redan hade kyrka bokad för dop adderade vi helt enkelt en vigsel. Bara sådär! Som ett litet PS på inbjudan.
Och i efterhand är vi nöjda. Vi fick fira med nära och kära på vår bakgård där det grillades engelska korvar, åts salt&vinaeger chips och dracks Pimms. Eftersom lillasyster är född i London. Okonstlat, lättsamt och utan krusiduller. Så som vi gillar att ha det.
Och jo, när vi kom ut ur kyrkan hade solen hittat tillbaka. Tack för det vädergudarna och tack ni som var där för att ni gjorde vår dag oförglömlig!

20120818-101000.jpg

Annonser

4 responses to “Wedding Weather

  1. Låter som en bra dag att minnas.

  2. Så underbart, så hoppas jag att mitt bröllop blir en dag – utan krusiduller!

  3. Efter regn kommer solsken. Va underbart ni verkar haft det.

  4. Pingback: Året som gick | Queenstreet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s