Nomadliv eller New York-bo?

Vi borde varit där nu. I New York. I tisdags var resan bokad. Men av olika anledningar har våra visum dragit ut på tiden. Så sedan en vecka tillbaka bor vi hela familjen i mitt gamla flickrum. Med endast ett fåtal kläder och leksaker.

Det mesta vi äger och har finns i vår lägenhet vi hyrt ut. Resten, dvs kläder, leksaker, barnens sängar och stolar är någonstans mellan Göteborg och New York. När vi fick offerten sa man att det skulle ta 15 dagar att få över grejorna. Inte att det skulle ta lika lång tid innan de ens fick sakerna på båt… Så dagarna innan dop och bröllop tokpackade vi för att våra saker skulle vara på plats i vår Manhattanlya när vi kommer. Men icke så alltså. Och trots att vi blir minst en vecka försenade verkar vi anlända före vårt flyttlass.

Just nu är det lite uppgivet. Förskolan i New York har börjat utan DD1. Bästa tjejen vi träffat som förhoppningsvis ska bli vår barnvakt är redan i NYC. Vår lägenhet är ledig. Soffan har kommit och allt annat står bara på vänt. På oss. Kanske att nästa helg bjuder på picknick i Central Park…

Annonser

3 responses to “Nomadliv eller New York-bo?

  1. Så trist. Håller tummar och tår att ni kommer iväg lite kvickt.

  2. Pingback: Vettigt mål? | Queenstreet

  3. Pingback: Deprimerande | Queenstreet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s