Bästa barnmössan

Vi har ett gäng här hemma nu. Viki-mössor. Vår vän Viki, vars dotter P är V’s bästis. Hon gör bästa barnmössorna alla kategorier. Jag är inte bara kompispartisk, utan de är verkligen bra OCH unika.

Solhattarna har bott på V’s huvud de senaste två somrarna och om hösten har de bytts ut till luvor. Så även denna höst/vinter och när de kom i paket var V snabb att öppna och prova. Och nu har vi även vintervarianten till småttingar (när V var så liten hade jag inte lärt känna Viki än), fleeceklädda hjälmmössor i härliga mönster. Varma, snygga och en sak är säker – jag känner alltid igen mina barn i en folksamling! Och det går inte en dag utan att någon frågar ”var har du köpt den där fantastiska mössan”. Köp en du med. Viki har äntligen öppnat webshoppen igen efter mammaledigheten!

bild-2

bild-1

Viki har förstås mer än bara mössor. Snigeltishan är V’s favorit sedan länge, kjolarna använder hon så gott som dagligen, filten hon önskade sig till sin födelsedag har varit med om många picknickar och fleecen kan jag verkligen rekommendera. A-linjeformad så den går över rumpan och med långa ärmar så den passar i två vintrar. V är inne på sin andra. Nästa kanske den passar E!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s