Klantiga mamman

V var bjuden på kalas hos sin klasskompis Sammi idag. En sisådär halvtimmes promenad bort. En drop-off tänkte vi. De fyller ju fyra i år och galejet var i en pysselverkstad (mao med anställda som har hand om själva festligheterna).

”Toppen” sa Mats. ”Då tar jag henne dit, går ut och springer en runda, hem och duschar för att sen cykla upp och hämta henne”.

Bara det att… Det inte verkar vara en drop-off. Och V är tydligen väldigt blyg idag, SMS-ar Mats. Så där står han. I tajta löparbrallor och gammal tröja bland kalasfolket.

Och… Det visade sig vara fel Sammi som fyllde. Där finns en Sam och en Samantha. Båda kallas för Sammi. Och av någon anledning hade jag fått för mig att det var pojken som fyllde år. Det var det inte. Nu får vi bara hoppas att även Samantha gillar legohelikoptern, men med tanke på hur könsuppdelade alla leksaker är i det här landet är väl sannolikheten ungefär lika med noll.

UPDATE: Och när man trodde det inte kunde bli värre kräktes V över hela kalasbordet. Inte blyg, utan bara vansinnigt illamående visade det sig… Mats ringde nyss och de är på väg hem i taxi…

Annonser

3 responses to “Klantiga mamman

  1. Pingback: I väntan på kräksjukan | Queenstreet

  2. Mathias Lugoboni

    En trist måndag med 3 personer hemma som ser ut som vampyrer efter ögoninflammation så gjorde den här historien min dag…tack!!! Hoppas V mår bättre!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s