Bästa efterrättstipset!

Fick jag från min kusin. Inte ett uns av dåligt samvete ger den. Det är snarare så att ju mer man äter, desto bättre för kroppen. V älskar den och eftersom den är utan socker har även E fått smaka – och jodå, även hon gillart. Mats och jag tycker den är smaskens den här efterrätten, ja den enda som rynkat på näsan är faktiskt granntjejen som sa ”den smakar inte som glass gör hemma hos mig”. Och det gör den inte. Men den smakar GOTT! Och tar cirka tre minuter att göra.

Till runt 6 portioner (nåja, beror ju på hur mycket man äter, men en liten lagom klick i en typisk créme brulée form räknar vi)  behöver du:
1 väl mogen avocado
250 gram FRYSTA hallon
1 tsk vaniljpulver

Lägg allt i matberedaren och vroom vrom tills du har en slät massa. Klart!

Tack Helena för receptet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s